Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Soturikissat

Soturikissat ovat kissoja, jotka elävät metsässä omilla reviireillään. Klaaneja on viisi; Myrsky-, Tuuli-, Varjo-, Taivas- ja Jokiklaani. Taivasklaani asuu nykyään muualla kaksijalkojen tuhottua heidän reviirinsä. Soturikissoilla on kaksi- tai kolmiosainen nimi, jossa on kaksi asiaa, jotka kissat tietävät, esim. Valkotupsu tai Kukkahohde. Ne puolustavat reviirejään ja taistelevat joskus toisiaan vastaan. He käyvät partioissa ja metsästävät riistaa. Jokiklaanissa on taitavia uimareita, Tuuliklaanissa nopeita juoksijoita, Varjoklaanissa hyvin varjoihin piiloutuvia kissoja, Taivasklaanissa ketterästi kiipeilijöitä ja Myrskyklaanissa taitavia taistelijoita. Vanhalla reviirillä oli myös kaksijalkala (uudellakin on), jonka alueella asuu ihmisiä. Joskus Tuuliklaanilaiset oli jaettu kaivajiin ja nummijuoksijoihin, mutta lopulta, kirjassa Pitkätähden kosto Kanervatähti päätti muuttaa kaiken. Kirjoja on noin kolmekymmentä suomenkielistä. On ennustusten alku (ensimmäinen saaga), uusi profetia, kolmikon mahti, tähtien enne, klaanien kirjat ja erikoisseikkailut. Erikoisseikailut ovat pitempiä ja kertovat jonkun tietyn kissan elämästä. 

Klaanit

Meillä on täällä kuusi klaania, jonne te saatte halutessanne luoda hahmoja, mutta ette voi kirjoittaa niillä. Pyydätte vain lupaa Vieraskirjassa ja kerrotte vähän tietoa hahmosta; nimi, arvo, luonne, ulkonäkö, klaani ja nimesi. Vähän samaan tapaan kuin rooli/tarinapeleissäkin, mutta ei kuitenkaan. Klaaneja on siis Lumiklaani, Tihkuklaani, Pisaraklaani, Loikkaklaani, Korppiklaani sekä Lehtiklaani. Lisää tietoa niistä löydät 'Kissat'-osiosta. Tervetuloa luomaan hahmo johonkin klaaniin!

Ylläpitäjät

Missä ylläpitäjät milloinkin ovat? No, vastaus siihen on; missä milloinkin. Muistattehan kuitenkin, että ylläpitäjillä - Tuhkatassulla ja Pelkotuoksulla - on myös omat kiireensä, heilläkin on IRL-elämä ja koulu, kaverit, lemmikit, perhe ja sukulaiset menevät aina edelle. Hoputtaminen ei ole kivaa. Käymme täällä päivittäin ja ilmoitamme kyllä, jos jäämme lomalle yms. Ei meistä tarvitse huolehtia!

Lomalla

Jos jäämme lomalle, aika ei vain sillä hetkellä riitä, ilmoitamme siitä Kohtalossa. Älkää huolehtiko, emme me ikuisuutta lomalla ole! Täällä on kiva käydä, ja kun sivut ovat vielä alkuvaiheessa, emme me heti lomalle jää. Jos aika ei tunnu riittävän, silloin vain jäämme.

Chatti

Jos chattia etsit, löydät sen etusivulta. Yritämme jossain vaiheessa saada chatin myös tänne sivuille, mutta se ei ole vielä ajankohtaista. Tärkeintä, että chatti on olemassa. Huom! Chatti on poistettu teknisten ongelmien vuoksi. 

Mainoskirja

Voit mainostaa siellä sivujasi, mutta jatkuvasti mainostaminen ei ole sallittua. Älä myöskään mainosta toisten sivuja ilman lupaa. Mainoskirja on alla oleva vieraskirja. Pyrimme vastaamaan jokaiseen mainokseen.

Risut & Ruusut

Risut & Ruusut sivuille pääset tästä. Siellä olevaan viekkuun voit laittaa hienovaraiset Risut & Ruusut. Pyrimme vastaamaan jokaiseen Risut & Ruusut-listaan 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

15.02.2019 16:01
"Kun kuu nousi, syntyi kolme: Rapu, Kolibri ja Skorpioni. Ne nousevat vahvoina kaukana, mutta lähellä. Liian lähellä. Koittaa aika, jona Skorpioni yrittää niellä kaiken, Kolibri lentää taivaalla, tuo ilosanomaa, mutta Rapu kulkee ja napsii Skorpionia pala palalta. Osa Ravusta kuitenkin vain yrittää napsia itselleen sen, minkä Skorpioni riisti", hohtava kissa lausuu ja haihtuu.

Ensimmäiset klaanit on vuonna 2018 perustettu soturikissa- aiheinen tarinaroolipeli, jossa pelataan Huomen-, Laakso-, Vesi- ja Metsäklaanilla, jotka uskovat Tähtiklaaniin ja seuraavat kirjoista tuttua soturilakia. Pelissä on kuitenkin myös Kolibri-, Rapu- ja Skorpioniklaani, joilla on omat uskomukset, tavat ja arvojärjestykset. Pelin juonta ei ole määritelty ja mitä vain voi tapahtua! Onko sinun kissasi tehtävä pelastaa klaanit sodalta, joka aikoo juuri tuhota ne, vai aikooko kissasi hyötyä sodasta omien suunnitelmiensa saavuttamiseksi?- Päätös on sinun. Tule ihmeessä mukaan kertomaan oman kissasi tarinaa!

Nimi: Lyraen ylläpito
Kotisivut: http://lyrae.suntuubi.com/

30.01.2019 13:52
Lyrae on vuoden 2019 tammikuussa avattu sivusto, joka tarjoaa sivuarvosteluja, -listausta sekä vapaasti kopioitavaa materiaalia. Jos etsit uutta blogia, roolipeliä tai virtuaalisivua, tule vilkaisemaan listaamme! Tarjoamme valmiille sivuille arvosteluja, ja vasta rakennusvaiheessa tai remontissa oleville sivuille ulkoasuja tai koodeja!

Tule tutustumaan Lyraeen!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://crescentleaf.suntuubi.com/

20.01.2019 12:00
Crescentleaf Stables on Englannissa rauhallisessa pikkukylässä nimeltä Avebury sijaitseva virtuaalitalli, jonka kotisivut on perustettu syyskuussa 2018. Talli toimii samaan aikaan sekä ratsastuskouluna, epäaktiivisen aktiivisena lähinnä andalusialaisia kasvattavana siittolana että kisatallina. Crescentleaf on muuten aivan tavallinen, epäviralliselle puolelle painottuva virtuaalitalli, mutta toimimme lisäksi myös hevosaiheisena ja perinteisenä rooli- ja tarinaroolipelinä! Pelaajamme luovat lähes kaikki hevosemme sekä tallityöntekijämme. Ne lisätään mukaan tallin sivuille ja mukaan sen toimintaan.

Tervetuloa Crescentiin!

Nimi: Ariadne
Kotisivut: http://demigodcamp.suntuubi.com/

17.01.2019 18:03
Oletko aina tuntenut olosi erilaiseksi? Et pysty keskittymään, melkein inhoat koulua ja ympärillä sattuu ja tapahtuu?
Tämä voi johtua siitä, että olet puoliverinen! Kyllä, puoliksi ihminen, puoliksi Antiikin Kreikan mytologinen jumala. Suonissasi virtaa siis puoliksi jumalan veri. Ainoa turvallinen paikka sinulle on Puoliveristen leiri, jonne kutsun sinut lähtemään mukaan!

Tarinapohjainen sivusto perustuu Rick Riodanin Percy Jackson -kirjasarjaan.

Toivottavasti kuulen sinusta!

Terveisin, Ariadne
Apollonin tytär

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

25.12.2018 13:16
Hei kulkija!

Tervetuloa vuonna 2016 perustettuun soturikissoilla pelattavaan tarinaroolipeliin, joka ylpeänä kantaa nimeä True Warrior!

Nyt mietit siellä ruudun toisella puolen, että jälleen uusi soturikissatarinaroolipelin mainos, mutta True Warrior ei ole tavallinen tarinaroolipeli!
True Warriorissa on kaksi klaania, jotka ovat nimeltään Aurinkoklaani ja Pilviklaani. Lisäksi kissan voi luoda myös pahan ja kostonhimoisen Nopsatähden laumaan!
Liitäisitkö kepeästi Pilviklaanin metsissä ja polskahtaisit ihanan raikkaaseen veteen vai juoksisitko vuorilla ja nummilla Aurinkoklaanin joukoissa? Tai haluaisitko kenties ryhtyä salamurhaajaksi tai petturiksi?

Se on sinun päätöksesi arvokas ystäväiseni!

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/

11.12.2018 16:43
Hei!

Tervetuloa tutustumaan aivan uuteen Hopeakauriin Ratsutilaan! Olemme vasta saaneet sivut toimintakuntoon ja nyt olemme valmiita ottamaan ensimmäisiä halukkaita hoitajia vastaan talliimme! Kehitystä tulee varmasti vielä. Ratsutilamme on kuitenkin jo VRL:n hyväksymä!

Tulkaa tutustumaan ja jättäkää "Risuja tai Ruusuja"! ;)

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=1

Nimi: Bex
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/

07.12.2018 19:07
Pidätkö susista? Pidätkö tarinoista? Sillon Revontuli on oikea paikka sinulle! Meillä pääset luomaan oman sutesi ja kirjoittamaan sillä tarinoita. Pää tavoitteemme on pitää hauskaa, joten miksi et liittyisi mukaan? Revontulossa on kaksi susilaumaa, Solan lauma ja Kosken lauma. Voit myös ryhtyä erakoksi. Päätös on sinun.

//En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.^^

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

03.11.2018 23:53
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Kaipaatko lukemista? Tule syventymään fantasiamaaimoihin ja lumoaviin tarinoihin.


---------

P.S.
Kaunis ulkoasu Tarinaköynnöksessä. Paljon tsemppiä sivustolle!

Nimi: Kilpailukeskus Provando
Kotisivut: http://kisakprovando.suntuubi.com/?cat=16

03.11.2018 17:11
Kilpailukeskus Provandoon on auennut sen alaisuudessa toimiva varustekauppa! Provando Shop:ia ylläpitää samat henkilöt. Varusteita ei vielä ole paljoa tarjolla, mutta upea estesatula ja jännesuojat löytyvät hyvään hintaan!
Sinun on mahdollista laittaa Provando Shop tallisi varustekaupaksi sivuilta löytyvien ohjeiden mukaan.
Otamme varuste-ehdotuksia ilomielin vastaan!

Terveisin: Provandon väki <3

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

27.10.2018 16:11
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Vastaus:

Jännää tämäkin!
Tämäkin mainos oli jännittävä, sivuilla on ihana ulkoasu!

- Ylläpitäjät

Nimi: Erin Prince
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

23.10.2018 11:20
Oletko yksi meistä, jotka ovat lausuneet rikkoutumattoman valan J.K. Rowlingin luoman velhomaailman kanssa? Jos näin on, tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, missä sinulla on mahdollisuus aloittaa seikkailusi ja taikaopintosi velhojen maailmassa. Unohtumattomassa Tylypahkassa on mahdollista niin kirjoittaa tarinoita kuin roolipelata.

Vastaus:

Jännää!
Mainos oli jännittävä, ja juuri sopivan pitkä. Kerroit hyvin sivuista :).

- Ylläpitäjät

Nimi: Sombra
Kotisivut: http://nekroplis.suntuubi.com/

22.10.2018 20:09
Nekropolis on vuonna 2018 valmistunut roolipeli, jonka johtavana genrenä toimii dystopia. Tässä vieraskirjapohjaisessa tarinaroolipelissä zombiet ovat tulleet ja menneet, ja jättäneet sitäkin vähemmän ihmisiä henkiin. Nyt elävienkuolleiden sijaan luonto hyökkää vähemmistöksi muuttuneen ihmislajin kimppuun ja tekee jokaisen vielä hengissä olevan lajin elämästä yhtä maanpäällistä helvettiä. Itsepintaisia selviytyjiä kuitenkin löytyy, eikä ihmisten aika ole vielä päätöksessä.

Vuonna 2319, Maassa, aika jolloin yö oli lepoa varten ja päivät toivoa täynnä, on enää kaukainen muisto. Nyt valtaosalla on käsitystä vain lukuisista tuhoisista luonnonilmiöistä ja arkipäivää ovat happosateet sekä myrkkykaasut, joiden ohella ravinnon saaminen käy hetki hetkeltä, päivä päivältä, kuukausi kuukaudelta ja vuosi vuodelta yhä mutkikkaammaksi ja työläämmäksi. Luonto, jonka ihmiset vuosisadan takaa tuhosivat ja jättivät perinnöksi tuleville sukupolville, tuntuu nyt muotoilevan koko ajan uusia, vaarallisuus asteikossa yhä vain nousevia ilmiöitä jo harvalukuisen ja vaikeasti selviytyvän ihmislajin pyyhkimiseksi.

Monia on kuollut, harvat luonnollisiin syihin, ja monet tulevat vielä kuolemaan. Kaikki se kuin kostona ihmiskunnalle ja pelastuksena sille maailmalle, joka on vielä jäljellä.
Kun metsästäjästä tulee saalis, heidän tulevaisuutensa on epävarma.


aequat omnis cinis -- tuhka tekee meistä kaikista samanlaisia.

Vastaus:

Oi! Mahtava mainos!
Mainoksessa kerrottiin mukavasti sivuista :).
Kivan näköiset sivut ja hieno ulkoasu!

- Ylläpitäjät

Nimi: Pelkotuoksu

06.10.2018 09:51
HUOMIO! Alla oleva viekku on nykyään vain Mainoskirja!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

15.09.2018 20:18
Monta hiirenkorvaa sitten kolme erakkoa vaelsi pakoon tulvaa. Kun he saapuivat suureen metsään, he päättivät jäädä sinne. Yksi erakoista, Pisara, vaaleanharmaa, sinisilmäinen naaras suorastaan rakasti kalaa, vettä ja uimista toisin kuin kissat yleensä. Hän jäi asumaan suojaisaan paikkaan kallion juureen lammen rantaan. Hetken toisetkin erakot asuivat lammella mutta vähän ajan päästä toinen heistä, musta, vihreäsilmäinen kolli Yö, tajusi että hänen piti päästä syrjäisempään paikkaan ja niin hän lähti ja asettui kauas metsään. Yön lähdön jälkeen kolmaskin erakko valkoinen harmaasilmäinen naaras Lumi päätti tarvitsevansa enemmän vapaata tilaa ja niin hän lähti ja asettui asumaan laakson pitkän matkan päähän joen alajuoksulle. Nämä kolme erakkoa olivat ensimmäiset klaanikissat. Kodittomia kissoja alkoi saapua metsään ja he jäivät yleensä asumaan johonkin kolmesta leiristä. Kolmesta erakosta tuli klaanipäälliköitä. Pisara alkoi johtaa Vesiklaania, Yö metsäklaania ja Lumi Laaksoklaania. Klaaneihin alkoi syntyä pentuja ja niistä koulutettiin sotureita koko ajan kehittyvin menetelmin. Kissat opettelivat sen lisäksi kasvien käyttöä parantamiseen. Alussa klaanit elivät sovussa mutta ensimmäisten päälliköiden kuoltua klaaneille tuli riitaa ja klaanit merkkasivat itselleen reviriit, ja lopettivat toistensa auttamisen.


Jos etsit tavallisesta poikkeavaa soturikissat-aiheista tarinaroolipeliä, olet löytänyt oikean mainoksen. Ensimmäiset Klaanit on vuonna 2018 perustettu vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, jota siis pelataan kissoilla. Sivuilla pääset liittymään Laakso-, Vesi- tai/ja Metsäklaaniin, kirjoittamaan tarinaa omalla tai omilla hahmoillas, joilla on kaikilla oma tarinansa ja tärkeimpänä tehtävänä pääset pitämään hauskaa yhdessä muiden pelaajien kanssa! Uudet liittyneet ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Vastaus:

Hieno mainos! Kivan näköiset sivut :)

- Ylläpitäjät

©2019 Sara-askeleen ja Väriliekin polku - Tarinaköynnös - suntuubi.com