Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Soturikissat:

Soturikissat ovat kissoja, jotka elävät metsässä omilla reviireillään. Klaaneja on viisi; Myrsky-, Tuuli-, Varjo-, Taivas- ja Jokiklaani. Taivasklaani asuu nykyään muualla kaksijalkojen tuhottua heidän reviirinsä. Soturikissoilla on kaksi- tai kolmiosainen nimi, jossa on kaksi asiaa, jotka kissat tietävät, esim. Valkotupsu tai Kukkahohde. Ne puolustavat reviirejään ja taistelevat joskus toisiaan vastaan. He käyvät partioissa ja metsästävät riistaa. Jokiklaanissa on taitavia uimareita, Tuuliklaanissa nopeita juoksijoita, Varjoklaanissa hyvin varjoihin piiloutuvia kissoja, Taivasklaanissa ketterästi kiipeilijöitä ja Myrskyklaanissa taitavia taistelijoita. Vanhalla reviirillä oli myös kaksijalkala (uudellakin on), jonka alueella asuu ihmisiä. Joskus Tuuliklaanilaiset oli jaettu kaivajiin ja nummijuoksijoihin, mutta lopulta, kirjassa Pitkätähden kosto Kanervatähti päätti muuttaa kaiken. Kirjoja on noin kolmekymmentä suomenkielistä. On ennustusten alku (ensimmäinen saaga), uusi profetia, kolmikon mahti, tähtien enne, klaanien kirjat ja erikoisseikkailut. Erikoisseikailut ovat pitempiä ja kertovat jonkun tietyn kissan elämästä. 

Klaanit:

Meillä on täällä kuusi klaania, jonne te saatte halutessanne luoda hahmoja, mutta ette voi kirjoittaa niillä. Pyydätte vain lupaa Vieraskirjassa ja kerrotte vähän tietoa hahmosta; nimi, arvo, luonne, ulkonäkö, klaani ja nimesi. Vähän samaan tapaan kuin rooli/tarinapeleissäkin, mutta ei kuitenkaan. Klaaneja on siis Lumiklaani, Tihkuklaani, Pisaraklaani, Loikkaklaani, Korppiklaani sekä Lehtiklaani. Lisää tietoa niistä löydät 'Kissat'-osiosta. Tervetuloa luomaan hahmo johonkin klaaniin!

Ylläpitäjät:

Missä ylläpitäjät milloinkin ovat? No, vastaus siihen on; missä milloinkin. Muistattehan kuitenkin, että ylläpitäjillä - Tuhkatassulla ja Pelkotuoksulla - on myös omat kiireensä, heilläkin on IRL-elämä ja koulu, kaverit, lemmikit, perhe ja sukulaiset menevät aina edelle. Hoputtaminen ei ole kivaa. Käymme täällä päivittäin ja ilmoitamme kyllä, jos jäämme lomalle yms. Ei meistä tarvitse huolehtia!

Lomalla:

Jos jäämme lomalle, aika ei vain sillä hetkellä riitä, ilmoitamme siitä Kohtalossa. Älkää huolehtiko, emme me ikuisuutta lomalla ole! Täällä on kiva käydä, ja kun sivut ovat vielä alkuvaiheessa, emme me heti lomalle jää. Jos aika ei tunnu riittävän, silloin vain jäämme.

Chatti:

Jos chattia etsit, löydät sen etusivulta. Yritämme jossain vaiheessa saada chatin myös tänne sivuille, mutta se ei ole vielä ajankohtaista. Tärkeintä, että chatti on olemassa. Huom! Chatti on poistettu teknisten ongelmien vuoksi. 

Mainoskirja:

Voit mainostaa siellä sivujasi, mutta jatkuvasti mainostaminen ei ole sallittua. Älä myöskään mainosta toisten sivuja ilman lupaa. Mainoskirja on alla oleva vieraskirja. Pyrimme vastaamaan jokaiseen mainokseen.

Risut & Ruusut:

Risut & Ruusut sivuille pääset tästä. Siellä olevaan viekkuun voit laittaa hienovaraiset Risut & Ruusut. Pyrimme vastaamaan jokaiseen Risut & Ruusut-listaan 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Pelkotuoksu

06.10.2018 09:51
HUOMIO! Alla oleva viekku on nykyään vain Mainoskirja!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

15.09.2018 20:18
Monta hiirenkorvaa sitten kolme erakkoa vaelsi pakoon tulvaa. Kun he saapuivat suureen metsään, he päättivät jäädä sinne. Yksi erakoista, Pisara, vaaleanharmaa, sinisilmäinen naaras suorastaan rakasti kalaa, vettä ja uimista toisin kuin kissat yleensä. Hän jäi asumaan suojaisaan paikkaan kallion juureen lammen rantaan. Hetken toisetkin erakot asuivat lammella mutta vähän ajan päästä toinen heistä, musta, vihreäsilmäinen kolli Yö, tajusi että hänen piti päästä syrjäisempään paikkaan ja niin hän lähti ja asettui kauas metsään. Yön lähdön jälkeen kolmaskin erakko valkoinen harmaasilmäinen naaras Lumi päätti tarvitsevansa enemmän vapaata tilaa ja niin hän lähti ja asettui asumaan laakson pitkän matkan päähän joen alajuoksulle. Nämä kolme erakkoa olivat ensimmäiset klaanikissat. Kodittomia kissoja alkoi saapua metsään ja he jäivät yleensä asumaan johonkin kolmesta leiristä. Kolmesta erakosta tuli klaanipäälliköitä. Pisara alkoi johtaa Vesiklaania, Yö metsäklaania ja Lumi Laaksoklaania. Klaaneihin alkoi syntyä pentuja ja niistä koulutettiin sotureita koko ajan kehittyvin menetelmin. Kissat opettelivat sen lisäksi kasvien käyttöä parantamiseen. Alussa klaanit elivät sovussa mutta ensimmäisten päälliköiden kuoltua klaaneille tuli riitaa ja klaanit merkkasivat itselleen reviriit, ja lopettivat toistensa auttamisen.


Jos etsit tavallisesta poikkeavaa soturikissat-aiheista tarinaroolipeliä, olet löytänyt oikean mainoksen. Ensimmäiset Klaanit on vuonna 2018 perustettu vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, jota siis pelataan kissoilla. Sivuilla pääset liittymään Laakso-, Vesi- tai/ja Metsäklaaniin, kirjoittamaan tarinaa omalla tai omilla hahmoillas, joilla on kaikilla oma tarinansa ja tärkeimpänä tehtävänä pääset pitämään hauskaa yhdessä muiden pelaajien kanssa! Uudet liittyneet ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Vastaus:

Hieno mainos! Kivan näköiset sivut :)

©2018 layout97 - suntuubi.com