Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt:

- Kiusaaminen chatissa ja muualla on ankarasti kielletty, ja myös kiroilu on kielletty.

- Älä esitä ketään toista tai vaihda nimimerkkiäsi ilmoittamatta.

- Ylläpito on vastuussa näistä sivuista ja ylläpitoa on kuunneltava ja toteltava. Jos päätöksemme tuntuvat epäreiluilta, on hyvä muistaa että teemme vain niin kuin parhaaksi näemme: vastaanvänkääminen ei siinä tilanteessa auta mitään. 

- Sääntöjen rikkomisesta saa yhden varoituksen, mutta rikkeen olessa suuri voit saada enemmän varoituksia. Säännöistä saa poiketa vain ylläpidon luvalla.

- Ei mitään K18 materiaaleja, kiitos! Täällä liikkuu nuorempiakin.

- Älä hauku sivuja pystyyn! Kehittävää palautetta saa toki antaa, mutta se kuuluu Risut & Ruusut-osioon.

- Linkinvaihtoa voi kysyä Tassun jäljet-kohdassa, mutta mainostaminen ja piilomainostaminen on kiellettyä. Linkinvaihtoon otamme millaisia sivuja tahansa, kunhan ne ovat laillisia ja asiallisia. Omia sivuja saa mainostaa Risut & Ruusut-kohdassa. 

 

Chatin säännöt:

Ei mainostusta! Emme salli mainoksia chattiin, niille on oma vieraskirja "Maailma"-osiossa. 

Ei kiertoviestejä! Emme salli ketju/kiertoviestejä chattiimme. Ne ovat turhia eikä niitä ole kiva lukea.

Ei kiusaamista! Emme salli minkäännäköistä kiusaamista tai muiden nimen varkauksia. Jos tämmöistä tapahtuu, saa varoituksen/varoituksia, joista voi lukea lisää "Säännöt, ylläpito ja sivuinfo"-osiosta. Kun saat kolme varoitusta, saat pahimassa tapauksessa IP-eston.

Ei spämmiä! Emme salli spämmimistä, esimerkiksi viestejä, joissa on yksi kirjain. Toki pienissä määrissä spämmiminen (eli järkeviä lauseita yms) on sallittua, mutta paljoa spämmiminen ei ole kivaa. 

Ei roolipelaamista! Emme salli roolipelaamista millään eläimillä emmekä ihmisillä. Jos roolipelaa, saa varoituksen/varoituksia.

Ei riitelyä! Emme salli riitelyä, se on todella inhottavaa ja epämukavaa. Se tekee kaikille pahan olon. Jos riita syntyy, se pitää sopia heti, mieluiten jossain muualla, kuin chatissa. 

Ei hoputtamista! Emme salli hoputusta, se on todella inhottavaa ja saa olon epämukavaksi. Lisäksi se saatta saada riidan aikaiseksi. Ylläpitäjät tekevät kaiken ajallaan, mutta jos esimerkiksi linkki on unohdettu lisätä, voit ilmoittaa siitä chatissa tai viekussa ^^.

 

Chatin UKK:

K: Miten saan kuvan chattiin?

V: Ensimmäiseksi painat "ihmisen kuvaa", joka on chatin palkin yläreunassa. Sitten painat "Change picture" ja valitset mieleisesi kuvan, jonka olet tallentanut koneelle/puhelimelle/tabletille tai millä ikinä liikutkaan. Sitten kokeilet toimiiko kuva. Pitäisi toimia! 

 

Chattisanastoa: 

Tarina --> Stoori

Tuhkatassu --> Tuhkis tai Tuhka

Pelkotuoksu --> Pelkkis tai Pelko

Ylläpitäjä(t) --> YP tai YP:t

Valmis --> Valkku

Linkinvaihto --> Linkkari

Tassun jäljet --> Tj

- Päällikkö --> Päle

- Varapäällikkö --> Vartsu tai Varapäle

Parantaja --> Partsu tai Parttu

- Soturi --> Sotska

- Oppilas --> Opsu

- Kuningatar --> Kunkku

- Klaaninvanhin --> Klatsu

- Pentu --> Petsku

Ulkoasu --> Ulkka

Nämä eivät ole pakollisia, saat käyttää normaalejakin sanoja! Saa ehdottaa lisää tai erilaisia lyhenteitä chatissa ^^. 

 

Varoitukset

Jos rikot sääntöjä, saat varoituksia rikkeen suuruuden mukaan. Yleensä varoituksia annetaan kerralla yksi, mutta joskus esimerkiksi puolikas tai vaikkapa kaksi. Kolmen varoituksen jälkeen saat luultavammin IP-eston tai muun rangaistuksen. 

 

Sivukartta

Oletko eksyksissä? Ei hätää! Sivukartan avulla löydät varmasti käpäläsi oikealle polulle.

Sisäänkäynti: etusivu ja esittely, linkistä pääsee chattiin. (Chatti on poistettu käytöstä hetkeksi.)

Kohtalo: blogi, jonne ilmoitetaan tärkeistä (ja vähemmän tärkeistä) asioista.

Kissat: listaus klaaneista ja kissoista, joilla ylläpitäjät kirjoittavat.

Säännöt, ylläpito ja sivuinfo: täältä löydät säännöt, sivuinfon, lähteet, copyt, tietoa ylläpidosta ja sivukartan.

Maailma:  täältä löydät tietoa Soturikissoista ja sivun 'maailmasta'.

Tarinat: paikka, jonne ylläpitäjät kirjoittavat.

Tassun jäljet: vieraskirja, jossa kysellään esimerkiksi linkinvaihtoa. 

 

Ylläpito

TUHKATASSU:

PELKOTUOKSU: Hei, minä olen Pelkotuoksu. Kirjoittelen tarinoita Tuhkatassun kanssa, ja hahmoni on Sara-askel. Sara-askel on Tuhkatassun hahmon Väriliekin kumppani. Saatan välillä myös kirjoittaa jollakin NPC-hahmolla tai muullakin. 

Harrastan ratsastusta, tanssia, wikian pitämistä (http://fi.pelkotuoksu.wikia.com), lukemista, piirtämistä, pian ehkä kuvataidetta, valokuvaamista, sivujen ylläpitäjänä toimimista, leipomista, välillä myös laulan, netin maailmassa seikkailua ja jos ropetusta voi sanoa harrastukseksi, niin myöskin sitä.

Perheeseeni kuuluu emoni Sulkasielu, isäni Hopealiekki ja veljeni Aurinkosielu. On heillä oikeatkin nimet, mutta niitä en paljasta ;). Meillä on kaksi ponia, Prinse ja Väinö, neljä koiraa, Pipsa, Nomi, Minttu ja Liippari, yksi kani Kalle sekä yksi kissa Tiuku. Prinsellä ratsastan usein 5-6 kertaa viikossa. Väinöllä ratsastan harvemmin, mutta liikutan sitä muuten.

Rakastan eläinten hoitamista ja käytän siihen usein monta tuntia päivässä. Hevoset, koirat ja kissan hoidan joka päivä. Lempivuodenaikojani ovat kesä ja talvi.

Lemmikit:

Prinse: on tummanruunikko shetlanninponi ruuna. Tällä ponilla on valkoinen täti otsassa. Prinse on maailman kiltein, suloisin, ihanin, söpöin ja rakkain poni maailmassa. Se on niin sanotusti Kultakimpale. Ratsastaessa ja hoitaessa on todella, todella, todella, todella kiltti ja pienetkin voivat mennä Prinsellä huoleti. Harja ja häntä ovat pitkät. Kaviot ovat mustat, joissa on ehkä himmeitä raitoja. Kaviot ovat hyväkuntoiset ja kovat. Prinsellä on kengät ja se kengitetään säännöllisesti. Varusteväri on musta, suitset ovat turparemmittömät, kolmipalakuolaimilla ja pinkillä tuteilla. Putseja käytetään etukavioissa. Satulahuopa on joko sininen, musta, harmaa, pinkki, vaaleansininen, todella vaaleanruskea tai tummanvihreä. Väinöllä ja Prinsellä on yhteiset harjat. Satula on yleissatula. Jalustimet ovat turvajalustimet. Prinse ja Väinö asuvat pihatossa. Prinse on 107 cm pitkä ja se on syntynyt vuonna 2001, eli on tällä hetkellä 17 vuotias. Ei säiky mitään. Prinseltä kyllä löytyy temppujakin tarvittaessa ;).

Väinö: on rautiaankimo shetlanninponi ruuna. Valkoista karvaa hieman on jo tullut karvaan. Mahanalus on valkoinen, samoin jalat, mutta jaloissa on myös vaaleanruskeaa. Väinöllä ei ole merkkejä. Harja ja häntä ovat pitkät ja tuuheat. Etuharja on todella tuuhea :'D. Väinö on ratsastaessa säikympi, kuin Prinse, joka ei säiky mitään. Väinö on vähän jekukkaampi, kuin Prinse. Välillä kesken ratsastuksen se saattaa pysähtyä tai mennä syömään. Kerran se säikkyi omaa varjoaansakin :'D. Väinö menee talutuksessa tosi kiltisti, eikä tee mitään tuhmaa. Hoitaessa Väinö saattaa olla kärsimätön, eli kuopia maata tai tökkiä turvallaan. Kaviot ovat hyväkuntoiset ja kovat. Väinöä ei kengitetä, mutta sen kaviot vuollaan säännöllisesti. Varusteväri on musta, suitset ovat turparemmittömät, nivelkuolamilla. Satula on lastensatula, jossa on 'kauhukahva'. Satulahuovan väri on yleensä punainen, vaaleansininen tai pinkki. Suojia tai putseja ei Väinöllä käytetä. Väinöllä ja Prinsellä on yhteiset harjat. Ne asustelevat pihatossa. Väinö on 80 cm pitkä ja se on syntynyt vuonna 2004, eli on tällä hetkellä 14 vuotias. Säikkyy välillä.

Pipsa: on keltainen (joka näyttää ruskealta) labradorinnoutaja narttu. Pipsalla on vaaleanpunaiset polkuanturat ja nenä. Silmät ovat ruskeat. Pipsa on luotettava ja tosi kiltti. Se on myös todella iloinen ja aika ahne :'D. Pipsalla on rinnassa hieman valkoista karvaa. Jos joku vieras tulee taloon, Pipsa yleensä haukkuu. Se on tosi nuolevainen ja tykkää antaa pusuja - märkiä sellaisia XD. Pipsa 7 vuotias. 

Nomi: on valkoinen labradorinnoutaja narttu. Nomilla on vaaleanpunainen nenä ja polkuanturat. Silmät ovat ruskeat. Nomi ei pidä siitä, jos vieraat halaavat sitä. Se on luotettava ja todella kiltti. Iloisuuttakin löytyy :). Kun Nomi on todella iloinen se irvistelee eli "hymyilee." Jotkut luulevat sen olevan vihainen, mutta oikeasti se on iloinen. Nomi on 4 vuotias. 

Minttu: on musta labradorinnoutaja narttu. Se on tosi, tosi iloinen aina, vaikka sitä käskettäisiin ja lapsille todella kiltti. Se tottelee ihmisiä aina ja pelkää imuria. Minttu tykkäsi pentuna pureskella alustoja ja kenkiä, mutta onneksi se tapa on jo unohtunut. Mintulla on musta nenä ja polkuanturat. Se on myös todella utelias. Kun Mintulla on jotain suussa ja sitä kutsuu, se murisee. Murina tarkoittaa, että se on iloinen. Se siis murisee ilosta. Jotkut luulevat sen olevan vihainen, mutta oikeasti se on iloinen. Minttu on 1 vuotias. 

Liippari: on mustavalkoinen cavalier narttu. Se on käytännössä sokea ja kuuro. Sen toinen silmä jouduttiin poistamaan, koska se osui oksaan jossain hoitopaikassa. Toisessa silmässä on kaihi, eli se sokeutuu ja se on kuuro. Hajuaisti on ainut mikä sillä pelittää XD. Se osaa käydä ulkona itse. Se on todella kiltti ja tykkää rapsuttelusta. Liippari on 13 vuotias - täyttää pian 14 -. 

Tiuku: on maatiaiskissa. Pohjaväri on valkoinen ja selässä on ruskeaa vähän, vähän mustaa ja aika paljon harmaata. Myös hännässä on harmaita raitoja. Päässäkin on harmaata ja mustaa. Nenä on vaaleanpunainen, samoin polkuanturat. Kynnet ovat terävät, hampaat taas eivät. Tiukulla on aika pienet korvat ja valkoiset viikset. Häntä on aika pitkä. Tiuku on kehrääväinen ja todella iloinen. Se tykkää silityksistä ja rapsutuksista. Silmät ovat meripihkanväriset. Tiukun ikää ei tiedetä. 

Kalle: on valkoinen poikakani. Sillä on punaiset silmät, eli se on albiino. Sen on todella rohkea ja hellyydenkipeä. Kalle tykkää syödä heinää ja etsiä "virikkeistä" ruokaa. Kalle on noin 5 kuukautta vanha. 

 

 

 

©2018 layout97 - suntuubi.com